OVER AMSTERDAMSE RAMEN

Het kleinschalige alternatief voor authentieke houten ramen, kozijnen en deuren

Ramen & kozijnen op maat

AMSTERDAMSE RAMEN is gevestigd in Amsterdam-Noord, vlakbij EYE. Aannemers kunnen ons inschakelen voor het maken van nieuwe - of het herstellen, restaureren of vervangen/reproduceren van bestaande - ramen, kozijnen, deuren en complete puien.

De grote werkplaats is voorzien van een uitgebreid machinepark waar we alle soorten houtbewerkingen kunnen uitvoeren.

Bel Peter van Lieshout op 06 27 03 06 87 of mail naar peter@amsterdamseramen.nl. Zie ook de pagina Contact voor de contactgegevens en de routebeschrijving naar de werkplaats.

Ambacht & moderne technieken

Omdat AMSTERDAMSE RAMEN niets uitbesteedt en alles in eigen beheer maakt, kunnen we persoonlijk en op maat adviseren en leveren. Daarbij zijn we niet duurder dan grote timmerfabrieken.

Alleen de beste - en verantwoorde - houtsoorten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. En nee, dat hoeft niet per definitie tropisch hout met een FSC- keurmerk te zijn. Inlands of ander Europees hardhout uit duurzame bossen zijn - vooral ook met het oog op korte exportafstanden - beter voor mens en milieu.

Over Peter van Lieshout

Iedere dag weer ontdekt Peter al fietsend, varend of wandelend nieuwe en historische stukjes in en om Amsterdam. Van de 17e eeuwse grachtengordel, de hofjes, de pakhuizen op Prinseneiland, de Spaarndammerbuurt tot en met de moderne skyline aan het IJ.

Ook in zijn vak erkent hij de waarde van schoonheid en authenciteit, maar ook van innovatie. Met zijn ruim 30 jaar ervaring weet hij ambachtelijke werkwijzen en materialen moeiteloos te combineren met moderne technieken en machines.

Momenteel werken we alleen voor aannemers en plaatsen we zelf niet.

Meer informatie